Χρήση της πένας

Οδηγίες χρήσης Talking Pen

Για να διαβάσετε με την Talking Pen τα βιβλία και οτιδήποτε άλλο έχει στο λογισμικό της (εικονογραφημένο λεξικό, Touch Listen and Learn, βιβλία, flashcards κτλπ..)

1)Θα πατήσετε το πρώτο κουμπί  και θα ανάψει το μπλε φωτάκι  και θα ακουσετε “Welcome to Penpal”

2)Θα πατάτε κάθε φορα το σήμα “start”  που ειναι στην αρχή κάθε βιβλίου ή στην αρχή κάθε σελίδας όταν υπάρχει το σήμα “start”.

Με αυτον τον τροπο μπορείτε να διαβάσετε οτιδήποτε ειναι στο λογισμικό.

Για να μαγνητοφωνήσετε πατάτε το δεύτερο κουμπί και ανάβει ενα κόκκινο φωτάκι.

1)Οταν ειναι χρωματιστά , απλως ακουμπάτε στο κοκκινο σημείο και ακουτε εναν ηχο (BEEP) και αμέσως μετά ξεκινάει η εγγραφή, μετα πατατε το μπλε κουτάκι για να σταματήσει η εγγραφή.Για  να ακούσετε αυτο που ηχογραφήσατε πατάτε το πράσινο βελάκι.

2)Επειδή τα άσπρα stickers λειτουργούν λίγο διαφορετικά, πρέπει να κάνετε τις ακόλουθες ενέργειες:

Κρατώντας πατημένο το τρίτο κουμπί που εχει το μικρόφωνο

ακουμπάτε με την Talking Pen στο sticker που θέλετε να μαγνητοφωνήσετε μέχρι να ακουστεί ο ήχος (Beep), και

αμέσως ξεκινάτε την ηχογράφηση.  Για να σταματήσετε την ηχογράφηση ακουμπάτε ξανα την Talking Pen στο άσπρο sticker. Για να ακούσετε ότι ηχογραφήσατε , απλώς ακουμπάτε την Talking Pen στο ασπρο sticker.

Με την Talking Pen μπορείτε να ηχογραφήσετε σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει ηχος στα βιβλία ,flashcards , κτλπ.

Με αυτον τον τρόπο στο ίδιο σημειο που ακούει κατι το παιδί μπορείτε να ηχογραφήσετε και να ακούει κάθε λίγο μια καινούργια πληροφορία η οποία μπορεί να είναι ένα τραγούδι,μουσική, παραμύθι απο την γιαγιά ,τον παππού ή οποιονδήποτε.

Για να ηχογραφήσετε στα σημεία που ακούτε, πατάτε το δεύτερο κουμπί μέχρι να γινει κόκκινο το φωτάκι.

Κρατώντας πατημένο το τρίτο κουμπί που εχει το μικρόφωνο

ακουμπάτε με την Talking Pen στο σημείο που θέλετε να μαγνητοφωνήσετε μέχρι να ακουστεί ο ήχος (Beep), και αμέσως ξεκινάτε την μαγνητοφώνηση.

Για να σταματήσετε την ηχογράφησει ακουμπάτε ξανα την Talking Pen στο ίδιο σημείο που ηχογραφήσατε. Για να ακούσετε ότι ηχογραφήσατε , απλώς ακουμπάτε την Talking Pen στο ίδιο σημείο.

Για να κάνετε αναγνώσιμο οποιοδήποτε παραμύθι, βιβλίο, flashcard κτλπ, επικολάτε το sticker όπου θέλετε και ακολουθείτε τις παραπάνω διαδικασίες ηχογράφησης.

Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία παρακαλώ τηλεφωνήστε στο 2106848940 ή επισκεφθείτε το www.ranianovelty.gr